Dagboek

 

‘Follow, follow the sun.. The direction of the birds.. The direction of love’ – Xavier Rudd

Verbinden. Met de wereld. Met anderen. Met mezelf.
In ‘Dagboek‘ vind je verhalen en gedichtjes over wat me bezighoudt.
Verbind je met me mee?

Verhalen Uit Mijn Dagboek

 

Even Stilstaan

Na 10 maanden in het buitenland geweest te zijn, zet ik weer voet op Nederlandse bodem. Tijd om even stil te staan.

Kleur Bekennen

Ken je dat? Dat er soms iemand je pad kruist, heel even maar, maar dat diegene een enorme indruk op je maakt? Iemand die een soort golf van liefde, inspiratie, hoop, ontroering, geluk in je hart achterlaat, en waar je zo nu en dan aan terugdenkt? Ik ken het.

Thuis

Een thuis. Je ergens thuis voelen. Wat betekent dat?

On The Road

Voor wie het leuk vindt, hier een gezellig verhaaltje over hoe ik in 4.5 maand via Nepal, India en Singapore in Perth, Australië ben beland!

Tools for Happiness

‘You’re just as delusional as your schizophrenic neighbour, just on a different level, mate!’ – Mijn reis in 2019 start in Nepal, in een Tibetaans boeddhistisch klooster. Lees hier wat ik daar leerde.

Een Kwestie Van Leven En Dood

In een tiendaagse stilte/meditatieretraite in India kon ik, zonder de dagelijkse bezigheden om me af te leiden, op een dieper level met mezelf in gesprek over zaken waar het leven nou eigenlijk echt om draait. ‘De Dood’ bleek daarbij een goeie reminder. Ik schreef er een blog over. Hoe kijk jij hiernaar?

Wat Laat Jouw Hart Sneller Kloppen?

Na een halfjaar door Midden-Amerika gereisd te hebben, zit ik nu voor twee maanden in India. En oooh, wat doet dit land veel met me! Wat laat jouw hart sneller kloppen?

Dag Roze Bril

Ik zit in mijn eerste echte reisdip en ik neem je graag mee in mijn ellende. Zwelg je mee?

Dankbaar

Waar ben jij dankbaar voor? Hier een verhaaltje uit Mexico die je uitnodigt daarover na te denken.

De Dingen Die Jij Niet Weet

‘Wat een mooie foto’s Lin! Wat een mooi leventje daar!’ Klopt. Het is waar. En toch. Toch wil ik dat je weet dat wat je ziet, dan wel een waarheid is, maar dat het altijd maar een déél van die waarheid is. Lees hier mijn hysterische Mexico-verhalen 😉

Sky Full Of Stars

Ik zit in Belize. Ik voel me klein en groot. Licht en donker. Alleen en verbonden. Ontspannen en vol energie. Wakker, en toch alsof ik droom. Ken je dat gevoel?

Niets

Voor ik Nederland verliet, schreef ik een klein gedichtje voor mijn lieve mensen thuis. Ik gaf ze een ‘cadeautje niets’..

Go Slow And Go With The Flow

Een verhaal zonder begin en zonder eind, een waterval aan onsamenhangend enthousiasme, een poging tot het overbrengen van de sfeer hier op Caye Caulker – Belize. Ik ben blij hier. One love!

Ik Kijk Naar Jou

Gedachtengedichtje over de liefde voor een ander, de liefde voor jezelf, en de strijd daartussen.